1
Domaći fudbal

Samo smo se šalili

Objavljeno: 29.10.12 u 12:32

Nenad Milijaš i Filip Mladenović ušli su u sukob na meču protiv Donjeg Srema, oko asistencija u Novom Sadu. Mili je tom prilikom rekao: „Tebi neću da dodam loptu!“

To je sve bilo u prvom poluvremenu, a u nastavku se situacija promenila, verovatno posle ribanja trenera Aleksandra Jankovića.

Međutim, Milijaš kaže da je sve rečemo u šali.

„To je interna šala sa treninga, jer se Mladenović stalno otvara i traži da mu asistiramo, a on nikako da namesti gol. Videli ste, u drugom poluvremenu smo se dodavali“, kaže Milijaš.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Samo smo se Å¡alili | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter