0
Odbojka

Odbojkaši zvezde se nadaju podršci navijača

Objavljeno: 29.10.12 u 16:19

Odbojkaši Crvene zvezde sutra u drugom kolu Lige šampiona dočekuju poljski Keđeržin. Korektor crveno belih Dušan Petković se nada podršci sa tribina kako bi uspeli da zabeleže prvi trijumf u elitnom klupskom takmičenju Evrope.

 
„Mislim da nismo razočarali protiv Trentina. Ako protiv Keđeržina ne ponovimo iste greške, možemo očekivati dobar meč. Imamo tu malu prednost, u vidu domaćeg terena i voleo bih da svakome bude teško da iz Šumica odnese bodove“, izjavio je Petković.

 
Mladi odbojkaš Dušan Petković ističe da su Poljaci favoriti u ovom meču.

 
„Nisam bio srećan kada smo izvukli Poljake, ali šta je tu je, znali smo da nema lakih rivala u Ligi šampiona. Nema smisla obećavati bilo kakav rezultat, igramo bez opterećenja, nisu nam postavljeni nikakvi ciljevi u ovom takmičenju, osim dobre igre. Trudimo se da podižemo kvalitet naših partija“, istakao je Petković.

 
Petković poziva navijače da dođu u što većem broju.

 
„Dolazak Keđeržina, kao i ostalih rivala koji su u našoj grupi, je odlična prilika za ljude koji vole odbojku da gledaju kvalitetne timove. Iz Italije nosim lepa iskustva, kada smo igrali protiv Trentina, dvorana je bila ispunjena, gledaoci su napravili sjajan ambijent. Bilo bi lepo da i Zvezda može da računa na takvu podršku“, zaključio je Petković.

 
Utakmica 2. kola C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Keđeržina se igra u utorak u Sportskom centru Šumice sa početkom u 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter