0
Evrokup

Galata testira Zvezdu

Objavljeno: 29.10.12 u 15:09

Crveno-beli rade punom parom na podizanju forme pred nastavak takmičenja. U tom cilju koriste svaki trenutak za odigravanje prijateljskih utakmica. Posle prijateljskog duela sa makedonskim prvoligašem, ekipom Kumanova, crveno-beli će odmeriti snage sa daleko kvalitetnijim rivalom znatnom zvučnijeg imena.

Naime, košarkaši Zvezde u sredu 31. oktobra od 18 sati u Pioniru odmeriće snage sa turskim Galatasarajem. Meč će biti zatvorenog tipa i biće odigran bez prisustva publike:

„Pojavila se mogućnost da odigramo trening utakmicu sa tako jakim timom kao što je Galatasaraj i to smo oberučke prihvatili. To će biti odlična provera, jer Galatasaraj ima zaista veoma kvalitetan sastav prepun iskusnih igrača. Tu utakmicu ćemo iskoristiti da u ritam vratimo Eltona Brauna koji je nedelju dana bio van ekipe, da pokušamo da što je moguće više u sistem uvedemo novo pojačanje Majkla Skota, ali i da meč iskoristimo kao proveru pred važan duel u subotu protiv Solnoka. Biće to sjajan test da vidimo gde smo u ovom trenutku.“ objasnio je Vlada Vukoičić trener crveno-belih.

Galatasaraj će kao i Crvena zvezda DIVA u ovoj sezoni igrati u Evrokupu, a u dosadašnjem toku turskog šampionata nisu pretrpeli nijedan poraz, a upisali su dve pobede. Ekipu sa klupe predvodi iskusni trener Ergin Ataman, dok su među vodećim igračima prekaljeni internacionalci Dejvid Houkins, Henri Domerkant, Bonifejs Ndong, Džamont Gordon, kao i naš reprezentativac Milan Mačvan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter