0
AdmiralBet ABA Liga

Crveno beli ostvarili i drugi trijumf u Makedoniji

Zvezdi pripala Kumanovska bitka

Objavljeno: 28.10.12 u 20:05

Košarkaši Crvene zvezde trijumfalno se vraćaju sa mini turneje po Makedoniji. Posle pobede nad MZT-om u šestom kolu ABA lige, crveno-beli slavili su i u prijateljskom meču odigranom u Kumanovu povodom obeležavanja stogodišnjice Kumanovske bitke.

U fantastičnoj atmosferi pred oko tri hiljade navijača Zvezda je savladala Kumanovo rezultatom 88:68.

Izabranici trenera Vlade Vukoičića opravdali su ulogu favorita i zasluženo ssu slavili. Domaći su ravnopravan rival bili samo u prvoj deonici, da bi kvalitet crveno-belih jasno došao da izražaja u drugoj deonici kada je i stečena razlika koju su Beograđani održavali do kraja.

„Iskoristili smo priliku da gostovanjem u Makedoniji spojimo lepo sa korisnim i sa zadovoljstvom smo učestvovali u prijateljskoj utakmici koja je bila u sklopu obeležavanja stogodišnjice Kumanovske bitke. Kumanovo je makedonski prvoligaš, a učestvuje u Balkanskoj ligi pa je to bila odlična prilika da proverimo neke igrače i utvrdimo neke pozitivne stvari kojih je bilo u meču sa MZT-om dan ranije. Igrali smo dosta dobro raspodelili smo minutažu. Ovi momci koji su manje igrali dobili su šansu i moram da kažem da su je lepo iskoristili. Posebno želim da se zahvalim publici, domaćin navijačima, ali pre svega velikom broju Delija koji su došli da nas podrže“  izneo je svoje utiske posle meča trener Crvene zvezde DIVA Vlada Vukoičić.

Crvena zvezda DIVA – Kumanovo 88:68 (24:24, 29:9, 18:19, 17:18)

Crvena zvezda DIVA: Cvetković 8, Subotić 15, Rakočević 10, Mitrović 4, Lazić 9, Simonović 6, Milovanović 3, Savović 6, Katić 15, Smiljanić 1, Radivojević 9, Nelson 2.

Kumanovo: Dimčev 4, Janveski 7, Dinevski, Kostovski 9, Luković 17, Georgiojevski 2, Mladenović 16, Petrovski, Stanimirović 2, Nikić 11, Manevik, Svilarov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter