0
AdmiralBet ABA Liga

U sve se meša

Objavljeno: 28.10.12 u 11:45

Znači čovek je neverovatan. Ko o čemu Vujošević o Zvezdi, njenima novinarima, njenim političarima, njenim tajkunima, njenim navijačima, a sada i o njenom Novaku Đokoviću. I nije samo Zvezda u pitanju. Na jučerašnjoj konferenciji za medije potkačio je i Radnički iz Kragujevca. Posle se pitamo odkud tolika tenzija na utakmicama.
Novak Đoković je prošle nedelje bio u poseti Beogradu. Tom prilikom Đoković je bio gost KK Crvena zvezda DIVA, a na poklon je dobio dres od kapitena Igora Rakočevića sa potpisima svih igrača. Duško Vujošević nije mogao a da ne prokomentariše i ovo.

 


„Strašno sam navijao za njega, a sad ću manje. On je prosto prevazišao klupske okvire i nije smeo niko da ga upotrebi. To je moje mišljenje i to sam rekao zato što imam simpatije prema njemu“, rekao je Vujošević.
Dule potom kaže da niko od sportskih zvezda ne bi trebao da se deklariše za koga navija.

 

„Svako ko se na taj način deklariše treba da shvati da postoji i druga strana. Ipak, smatram da je to lična stvar svakoga, ali da mora da bude spreman i na drugačije mišljenje. On je talentovan dečko, ali nije postao takav zato što je talentovan, nego zato što je ličnost. Ima karakter i može da izdrži“, rekao je Vujošević za „Kurir“, istakavši da je isti slučaj i sa sportistima koji podržavaju Partizan, kao što su olimpijska šampionka Milica Mandić, te Novakova koleginica Ana Ivanović.
Moje je mišljenje da Vujošević treba malo da smanji doživljaje, jer svojim komentarima samo podgreva i onako uzavrelu atmosferu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter