1
Evropske lige

Vučica opet od 2:0 do 2:3, Hamšik za trijumf Napolitanaca

Tragična Roma, minimalac Napolija

Objavljeno: 28.10.12 u 22:52

Odigrana su poslednja dva meča 9. kola Serije A, a Roma je priredila još jedno krajnje neprijatno iznenađenje svojim navijačim i na Olimpiku izgubila od Udinezea, dok je Napoli savladao Kjevo.
Roma je sjajno počela meč protiv zebreta, a golovima Erika Lamela stigla do velikih 2:0! Za prvi gol Argentinca direktan krivac je Željko Brkić, koji je loše procenio situaciju i nije pokrio prvi ugao pa je lamela iz mrtvog ugla ćušnuo loptu u mrežu dok je srpski golman išao na kontra stranu očekujući povratnu. Udineze se pre kraja prvog poluvremena vratio golom Domicija, a Di Natale u nastavku donosi izjednačenje gostima. U 88. minutu nova sporna sudijska odluka, pa budmo iskreni, nova sudijska greška danas. Dosuđen je penal za Udineze koji nije postojao, čist floping Pereire, ali je pokazano na belu tačku. Hladnokrvni Di Natale „panenkom“ za veliki preokret. Romi je ovo drugi put u sezoni da gubi meč na olimpiku u kom vodi sa 2:0.
Napoli je dočekao Kjevo bez Edisona Kavanija, a jedva su uspeli da savladaju leteće magarce. Gol odluke dao je Marek Hamšik, pa su Napolitanci ponovo drugi na tabeli sa tri boda manje od Juventusa, a jednim više od trećeg Intera.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Tragična Roma, minimalac Napolija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. when we do our home renovation, we always look for
    new home styles and designs on that the web for some great ideas.
    ,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter