0
Evropske lige

Svrake i pevci kljucnuli po tri boda

Objavljeno: 28.10.12 u 18:05

Odigrana su još dva meča 9. kola Premijer lige i viđeno je opet mnogo uzbuđenja. Njukasl je u ludoj završnici slavio protiv Vest Bromviča, dok je Totenhem u gostima bio bolji od svetaca sa 2:1.

Njukasl je dočekao ekipu koja ih je prošle sezone savladala sa 3:2 i svrake su želele osvetu. Demba Ba je postigao vodeći gol u 35. minutu, ali je Romelu Lukaku  u 55. izjednačio posle asistencije Žoltana Gere. Do 93. minuta bio je na snazi ovaj rezultat, a tada je na scenu stupio Papis Demba Sise koji je ušao sa klupe i rešio meč i doneo Njukaslu sva tri boda. Svrake su sada desete na tabeli sa 13 bodova, a VBA ostaje osmi sa bodom više.

U drugom susretu koji je odigran Sautempton je na svom terenu poražen od Totenhema sa 2:1. Geret Bejl se vratio u tim i doveo goste u vođstvo u 15. minutu, a prednost je duplirao Klint Dempsi. Do kraja susreta sveci su uspeli samo da smanje na 2:1 preko Rodrigeza. Totenhem je sada četvri sa 17 bodova, dok je Sautempton ostao pretposlednji sa samo četiri boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter