0
AdmiralBet ABA Liga

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su mediji preuveličali njegovu izjavu o tome kako zamera Novaku Đokoviću što je javno podržao Crvenu zvezdu.

Neprijatelji destabilizuju klub, mediji preuveličavaju izjave

Objavljeno: 28.10.12 u 23:40

„Nastala je opasnost da se navijači okrenu protiv Đokovića.“

„Da se razumemo, ja ga još uvek simpatišem, gledam sa emocijom njegove mečeve, kada je podržao Zvezdu, osećao sam se malo pogođeno. Rekao sam da ga manje simpatišem, ne da ga ne volim, ali kako se približava derbi, pojedini novinari izmišljaju izjave.“

„Ja navijače Partizana pozivam da podrže Đokovića, on je dolazio na naše utakmice kad smo igrali utakmice u Evroligi“, rekao je Vujošević novinarima posle pobede nad Radničkim

Pojedini mediji preneli su Vujoševićevu izjavu da je Djoković napravio kiks kada je odlučio da bude gost Zvezde na utakmici protiv Igokee. Vujošević je Đokovićev potez komentarisao nedavno prilikom gostovanja na jednom predavanju u Podgorici.

„Govoreći o timskom radu naglasio sam da je važno imati karakter. Tu sam spomenuo Novaka Đokovića za koga sam rekao da nije uspeo samo zbog talenta, već i zbog karektara. Napravio je kiks jer njega vole i navijači Partizana i Zvezde, mislim da ne treba na taj način da se opredeljuje. Pored nerviranja kad vodim utakmice, nerviram se i kad on igra. Tada sam osetio dozu pogodjenosti, znam da je Zvezdaš, simpatičan mi je i to je bila moja spontana reakcija što su neki mediji iskoristili i malo je modifikovali“, rekao je Vujošević.

Trener crno-belih je istakao da deo javnosti pokušava da napravi pritisak na klub i namentne mladom timu Partizana obavezu da pobedjuje i pravi uspehe u Evrologi.

„Od svakog rezultata se pravi drama, to se godinama radi, kako bi destabilozvali klub, ali što ima više neprijatelja, meni je motiv veći. List koji je od Telekomа sponzorisаn 1,2 milionа evrа, nakon utakmice u Evroligi pravi čas аnаtomije. Nisаm srećаn kаdа dobijem tehničku, аli kаdа se urаdi tаkvа greškа sudija moram da reagujem, tаj specijаl, аpsolutno je prаvovremeno učinjen, dа imаju mаlo više sportski pristup sudije bi promenile odluku i dodelile loptu Partizanu

Ovo je najmlađa ekipa u istoriji Evrolige, napravljena sa minimalnim budžetom. Iako smo 11. puta zaredom šampioni zemlje i imamo talentovan sastav, nemamo adekvatan tretman. Odnos prema Partizanu je sramotan, a ja sam najviše ljut na one navijače Partizana u Vladi. Ne mogu političari da daju novac na osnovu ličnih simpatija, kao da su to njihove pare, a ne od poreskih obveznika“, kazao je Vujošević.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter