in ,

Loša igra dobra pobeda

Košarkaši Crvene zvezde ostali su u Makedoniji na produženom vikendu.

Povod je revijalna utakmica u Kumanovu sa istoimenim prvoligašem, kojom se obeležava stogodišnjica slavne bitke u Prvom balkanskom ratu.

Dan ranije, crveno-beli su velikom mukom odneli bodove iz makedonske prestonice a igra je ponovo bila od sjaja do očaja.

„Pobedili smo i pored mnogo grešaka, koje smo napravili u elementarnim delovima igre – svestan je trener Vlada Vukoičić svih slabosti ispoljenih u Skoplju. – Kada bi se uzelo u obzir da smo dozvolili protivniku 12 ofanzivnih skokova i promašili 18 slobodnih bacanja, teško je pretpostaviti da ćete izvući pozitivan rezultat. Ipak, ostvarili smo pobedu, i to na gostujućem terenu protiv silnog MZT, tako da time moramo da budemo zadovoljni“ izjavio je trener crveno bel9ih Vlada Vukoičić

Trener MZT Aleš Pipan, koji je na klupi skopskog tima debitovao porazom, istakao je zasluženu pobedu Zvezde.

„Pokušavali smo da agresivnom odbranom izvršimo pritisak na spoljne igrače, ali nismo u tome uspeli. Hteli smo da smanjimo broj izgubljenih lopti, ali sa brojkom 21 ne možete da pobedite ni slabije timove, a ne rivala kao što je Zvezda“ rekao je slovenački stručnjak.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Svrake i pevci kljucnuli po tri boda

Tri pa jedan