0
Evropske lige

Čelsi se žalio na suđenje

Objavljeno: 28.10.12 u 23:16

Posle burnog derbija na “Stamford Bridžu“, portparol “Plavaca“ potvrdio da se Čelsi zvanično žalio na suđenje Marka Klatenburga, između ostalog i zbog “neprikladnog rečnika“ koji je pomenuti arbitar koristio tokom meča.

„Podneli smo žalbu delegatu utakmice zbog neprikladnog rečnika sudije u dva odvojena incidenta na utakmici“, rekao je potparol Čelsija Stiv Etkins posle poraza od Junajteda sa 3:1 na svom stadionu.

Sporna situacija dogodila se u 69. minutu kada je sudija Mark Klatenburg procenio da je Fernando Tores simulirao faul Džonija Evensa i napadaču Čelsija je pokazao drugi žuti karton, a samim tim i crveni.

Sramota je da ovakva utakmica mora da se odluči na ovaj nacin, od strane sudija. Siguran sam da će shvatiti da je napravio veliku grešku kada pogleda snimak“, rekao je trener londonskog kluba Roberto Di Mateo posle utakmice.

Portparol Čelsija je takodje rekao i da je u toku istraga pošto je neko iz publike posle trećeg gola Junajteda pogodio jednog redara, posle čega je on hospitalizovan.

Čelsi je posle poraza ostao na prvom mestu Premijer lige, ali sada ima samo bod više od Junajteda i Mančester sitija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter