0
AdmiralBet ABA Liga

Na sajtu KK Crvena Zvezda DIVA je objavljena informacija da je novo pojačanje i zamena za Almonda Majkl Skot

Skot i zvanično u Zvezdi

Objavljeno: 27.10.12 u 15:06

Crvena zvezda DIVA nije gubila vreme i već je našla zamenu za Morisa Almonda. Kao što smo već najavljivali crveno beli su doveli Majkla Skota (1986, 201) koji je prošle sezone sa dosta uspeha branio boje kragujevačkog Radničkog.

Majkl Skot je doputovao u Beograd, prošao je lekarske preglede i potpisao je ugovor na dve godine, za Zvezdu bi trebalo da debituje u meču sa Solnokom sledeće nedelje.

Skot je rođen u Indijanapolisu, pohađao je Nortvest srednju školu, a studirao je na Univerzitetu Kent Stejt. Ima bogato iskustvo igranja u Evropi pošto je branio boje turskog Trabzonspora, mađarskog Kormenda, nemačkog Getingena.

Prošle sezone u dresu Radničkog iz Kragujevca prosečno je beležio 13,4 poena i 6,7 skokova.

Ovu sezonu počeo je u dresu belgijskog Šarlroa, uz učinak od 7,3 poena i 5,7 skokova, a sobzirom da je odavno bio na meti rukovodstva i stručnog štaba crveno-belih iskorišćena je prva prilika da dođe u tabor Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter