in ,

Pobede Cibone, Budućnosti i Solnoka

Široki je ponovio meč sa Partizanom u Beogradu i protiv favorizuovane Cibone se držao do samog kraja ali ipak to nije bilo dovoljno za iznenađenje u gostima. Serijom 13:3 u poslednjoj deonici Vukovi su stigli do bitne pobede. Najefikasniji u pobedničkom timu sa po 11 postignutih poena bili su Marko Jagodić-Kuridža i Deril Strouberi. U ekipi Širokog dabl-dabl učinak ostvario je Željko Šakić (10 poena i 10 skokova), a po devet poena postigli su Karlo Vragović i Marko Šutalo.

Novajlija u ligi, ekipa Solnoka, večeras je konačno prekinula niz od tri vezana poraza, pošto je na svom parketu savladala Split rezultatom 75:67. Solnok je većinu problema sa Splitom rešio u trećem periodu, kada je sa 22:12 došao do prenosti koju nije ispuštao do samog kraja.
Kalve i Šehović su sa po 15 poena predvodili pobedničku ekipu, a na drugoj strani najefikasniji je bio Dijan sa 16 poena.
Budućnost je odličnom odbranom stiglo do pobede nad Krkom u Novom Mestu. Podgorički tim su treće pobede vodili crnogorski reprezentativci.

Popović sa 17 i Mihailović sa 16 poena bili su najefikasniji kod gostiju, a Lučićm brat kapitena Partizana, sa 11 poena bio je nešto zapaženiji u slovenačkoj ekipi.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Praznik za oči u finalu

Faraon čuva Alegrija