0
Evrokupovi

Od senzacije do podsmeha

Objavljeno: 27.10.12 u 11:25

Sekunde su delile fudbalere Partizana da budu glavna fudbalska vest ove nedelje, ali su umesto toga završili na samom dnu.

Posle tri odigrana kola Lige Evrope, tačnije 270 i još nešto kusur minuta, ako se u obzir uzmu sve nadoknade vremena, crno-beli nisu uspeli da postignu nijedan gol. I po tome su jedinstveni.

A moglo je da bude drugačije. Lazar Marković je imao „mrtvu“ šansu, koju mu je skinuo Samir Handanović, u bukvalno sledećem napadu Italijani su postigli gol i prikovali crno-bele za dno.

Partizan je protiv Intera odigrao najbolju partiju u novijoj istoriji kluba, ali statistika kaže da je na tri meča Lige Evrope svega 10 puta šutnuo u okvir gola, a to je zaista malo, tim pre što su među tih 10 i šutevi poput Aleksandra Miljkovića, kad je s 10 metara jedva dobacio loptu do golmana Handanovića.

Međutim, nadaju se u Humskoj da će igra iz Milana biti ponovljena i u Beogradu 8. novembra i da će srpski šampion konačno postići neki pogodak.

„Postavili smo kriterijum ispod kog sada ne smemo da idemo, a verujem da ćemo već protiv Intera u Beogradu uspeti da ga podignemo na još veći nivo i postignemo pogodak, koji nam toliko nedostaje“, kaže Marko Šćepović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter