0
Fudbal

Luka srušio Donji Srem

Objavljeno: 27.10.12 u 20:55

Crvena zvezda je uspela da dođe do novog trijumfa u Jelen Superligi i to na gostovanju u Novom Sadu protiv Donjeg Srema, 2:1.

Donji Srem je meč počeo sa sledećom jedanaestoricom: Belić, Čordašić, Lakić-Pešić, Vukobrat, Josimov, Putinčanin, Janković, Tošić, Bukorac, Košutić, Damnjanović. S druge strane Janković je na teren poslao sledeći tim: Bajković, Mikić, Maksimović, Jovanović, Mladenović, Milivojević, Vešović, Milijaš, Dimitrijević, Mudrinski, Kasalica.
Već u drugom minutu šok za navijače Crvene zvezde, prvo je Donji Srem imao sjajnu šansu, pogodili su okvir gola, a već u narednom napadu su došli do vođstva golom Jankovića.

U 21. minutu se desio verovatno trenutak odluke, posle duela Kasalice i Čordašića sudija Nenad Đokić pokazao je crveni karton igraču Donjeg Srema. Đokić je očigledno video momenat kada je Čordašić nagazio Kasalicu na stomak.

Zvezdi je trebalo samo četiri minuta da dođe do izjednačenja, Milijaš je odložio loptu za Milivojevića koji udarcem desnom nogom sa 18 metara izjednačuje rezultat. Od tog momenta Zvezda ima inicijativu sasvim očekivano, a gol odluke postiže još jednom sjajni Milivojević ovoga puta udarcem sa 20-tak metara levom nogom. Prava bomba, Belić apsolutno ništa nije mogao da učini.

Mogla je Zvezda i do ubedljivije pobede, ali je odličnu priliku propustio Eli Babalj, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.
Crveno-beli su sada ponovo prvi na tabeli sa 25 bodova, a tu će ostati makar do nedelje u 19 časova, kada se završava meč Partizan – Novi Pazar. Donji Srem je nastavio lošu seriju, šesti meč bez pobede, pa se sada izabranici Bogića Bogićevića nalaze na desetom mestu sa 11 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter