1
Fudbal

El Šaravi novim golom srušio Đenovu i sačuvao posao svom treneru

Faraon čuva Alegrija

Objavljeno: 27.10.12 u 22:55

Milan je uspeo da savlada ekipu Đenove u 9. kolu Serije A golom Stefana El Šaravija, pa ćemo i u narednom periodu gledati Masimilijana Alegrija na klupi.
Mučio se Milan sa Đenovom jako dugo, sve do 77. minuta kada je na scenu stupio Faraon i na asistenciju Urbija Emanuelsona postigao odlučujući gol. I da, Šaravi je bio u ofsajdu… El Šaravi je na ovaj način proslavio 20. rođendan, ali gol nije slavio pošto je upravo iz Đenove stigao među rosonere.

Boško Janković je odigrao 80 minuta za Đenovu, kada se povredio i ustupio mesto Horkeri.

Milan je došao do treće pobede u sezoni i tako pretekao Đenovu na tabeli, pa je sada deveti sa deset bodova, dok grifoni imaju bod manje.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Faraon čuva Alegrija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter