0
Domaći fudbal

“Učinićemo sve da dođemo do pobede”

Objavljeno: 26.10.12 u 14:58

Trener crveno belih Aleksandar Janković je izjavio da je njegovoj ekipi svaki bod bitan u borbi za naslov šampiona Srbije.

 
„Protiv Donjeg Srema nas očekuje posebno bitna utakmica i učinićemo sve da se dobro pripremimo za nju i dođemo do pobede.“

 
U subotu od 19 časova na stadionu “Karađorđe” Donji Srem će ugostiti Crvenu zvezdu u utakmici 10. kola Jelen Superlige.

 

„Nalazimo se u uzlaznoj putanji i hrabri me to što smo posle poraza dobro reagovali i zabeležili dve sigurne pobede. Svaki bod nam je zlatan i bez obzira na protivnika pripremamo se punom snagom“, rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

 
„Donji Srem je na početku sezone zabeležio nekoliko dobrih rezultata i nalazi se u komfornoj poziciji na tabeli. Zbog toga su rasterećeni i to im je veliki adut. Imaju iskusan tim, koji ima kontinuitet u radu. Dobro se poznaju i kompaktna su ekipa“, zaključio je Janković.

U timu Crvene zvezde neće biti povređenog Lazovića, ali su svi ostali igrači spremni za novi okršaj u Jelen Superligi. Kadu je počeo sa treninzima, pa se njegov povratak na teren očekuje vrlo brzo. Na gol liniju će se vratiti Boban Bajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter