0
Evroliga

Košarkaši Partizana počeli su sezonu u Evroligi sa tri poraza, kako na to gleda Žarko Paspalj

Paspalj očekuje više od stranaca

Objavljeno: 26.10.12 u 18:33

Legenda  Partizana i reprezentacije Jugoslavije Žarko Paspalj smatra da je jedan od razloga poraza „crno-belih“ slab učinak Amerikanaca u timu crno belih.

„Mislim da ekipa i dalje nema pomoć stranaca, odnosno Amerikanaca. To može da igra presudnu ulogu i u nekim narednim mečevima. Ovi naši momci i pored talenta, teško da će dobiti veće utakmice, ako nema učinka Tomasa i Gordona“, rekao je Paspalj.

Paspalj dodaje da je Partizan trebalo da dobije Lijetuvos Ritas.

„Nije to ekipa koja je kvalitetnija od Partizana. Ali internacionalci su tu da prave razlike u ključnim mečevima i trenucima, kako bi i klinci iz Humske mogli lakše da igraju, a to nisu uradili u Litvaniji. Što se tiče same utakmice, nisam video ništa što je za pohvalu. Izuzetno loš meč sa obe strane i na kraju mogu da kažem da je šampion Srbije ostvario dobar rezultat u Viljnusu, kada se pogleda način na koji su odigrali utakmicu“, rekao je Paspalj za „Sport“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter