0
Evropske lige

UEFA je kaznila fudbalski klub Napoli sa 150,000 evra zbog ignorisanja da sanira kvarove na stadionu San Paolo.

Napoli kažnjen

Objavljeno: 26.10.12 u 21:34

Loše je počeo ovaj dan za Napoli a nastavlja da se kotrlja nizbrdo. Posle jutrošnjeg podizanja optužnice za nameštanje meča sa Sapdorijom, UEFA je kaznila Napoli, ali ne zbog nameštanja.

U saopštenju UEFA se navodi je Napoli kažnjen sa 150,000 evra,zbog „neprimernog ponašanja“ navijača na utakmici Lige Evrope protiv AIKa, kao i nezadovoljavajućih bezbednosnih uslova na samom stadionu.

Ukoliko se problemi sa konstrukcijom stadiona ponove u narednih pet godina, Napoli će osim novčane kazne biti kažnjen i sa jednom utakmicom zabrane igranja na svom terenu u evropskim takmičenjima, i mogućom suspenzijom stadiona.

Napoliju je dat rok do 6. novembra da dostave „fotografske dokaze da je popravka izvršena od nezavisne kompanije koja je radove izvodila“, u suprotnom će UEFA zabraniti prodaju ulaznica za utakmicu sa Dnjeprom u Ligi Evropa i zabraniti korišćenje stadiona u evropskim utakmicama do daljneg .

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter