0
AdmiralBet ABA Liga

Miroslav Nikolić je pred meč u nedelju izjavio da je Partizan favorit, ali i da njegov tim nije bez šansi.

Muta prepušta ulogu favorita Partizanu

Objavljeno: 26.10.12 u 20:17

“Partizan ima mladu i poletnu ekipu koja igra sa velikom energijom. Mislim da je sve otvoreno. Ako budemo dobro trčali i skakali, kao što to čini rival, meč će biti neizvestan. Crno-beli su favoriti, nemaju razloga za strah, igraju kod kuće, ali mnogo toga će zavisiti od nas“, izjavio je Muta

„Naši igrači imaju već mnogo mečeva u rukama. Ali godine ne igraju košarku. Ako si pravi igrač, kvalitet ćeš pokazivati sa 19 i 25 godina“, dodao je trener Radničkog, koji zbog povrede neće moći da računa na centra Vladislava Dragojlovića.

Iako je Radnički stao na noge posle dve vezane pobede stiče se utisak da su svi očekivali više od ovog tima.
„Niko nije uspeo da napravi tim za godinu dana. Ne može svake sezone da se počinje sa gotovo kompletno novim sastavom. Uz to, u ABA ligi više nema slabog protivnika. Svi su motivisani, uložen je i veliki novac. Navijači moraju da budu strpljivi. Nažalost, nemamo taj sistem koji Partizan gaji godinama i dovodi najbolje mlade igrače. Nije ovo opravdanje, samo treba biti realan i sačekati da se igrači adaptiraju“, zaključio je Nikolić.

Utakmica između Partizana i Radničkog igra se u nedelju od 19 časova u hali Pionir. Radnički ima skor 2-3, dok su ‘crno-beli’ ostvarili četiri pobede i poraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter