1
Evrokupovi

Ćao Zaneti

Objavljeno: 26.10.12 u 11:29

Stojim u miks zoni i vidim Zanetija. Havijera Zanetija. Idealna prilika da uzmem neku izjavicu od njega, kasnije zalepim etiketu „ekskluzivno“ i Bog da me vidi. Tim pre što je s italijanskim novinarima pričao satima. Ili se meni to tako činilo.

Nekako je završio priču s njima i lagano krenuo ka delu gde su bili srpski izveštači s meča Inter – Partizan. I čovek nam se javio. Onako prijateljski: „Ćao“!

Pomislih, sjajno! Pitah ga za kratku izjavu, a on se samo nasmeje dobaci: „Ćao“, i izgubi se ka autobusu.

Dobro brate Zaneti, ako smo dotle došli, da nećeš da pričaš za hotsport.rs, onda smo završili naše prijateljstvo. Kad dođeš u Beograd nemoj ni da mi se javljaš. Ja tebi neću, budi siguran u to.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ćao Zaneti | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter