1
AdmiralBet ABA Liga

Šou se nastavlja

Objavljeno: 25.10.12 u 09:28

MZT se pred duel sa Zvezdom u Jadranskoj ligi oglasio saopštenjem u kome izražava stah od ponavljanja nereda, koji su se prošlo kolo mogli videti u Podgorici. Oni očekuju dolazak navijača crveno belih iz same Makedonije ali i iz Niša, Vranja i Leskovca takođe pa apeluju na svoju publiku da ne podlegne eventualnim provokacijama.

Makedonci veruju da postoji realna opasnost od nastavka nasilja od utakmice kvalifikacija za Svetskoprvenstvo izmedju Makedonije i Srbije koja je odigrana pre 2 nedelje.

„Nemojte reagovati ni na kakve provokacije, biće prisutni čelnici ABA lige. Biće maksimalne mere bezbednosti, neće biti dozvoljeno da se unesu tvrdi predmeti, ali ni obeležja drugih klubova“, kaže se između ostalog u saoštenju.

Iskreno se nadamo da će uskoro početi da se više priča o košarkaškim stvarima a manje o huliganizmu, nasilju i politici u ABA ligi.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Å ou se nastavlja | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter