0
Evrokupovi

Silni Nemci

Objavljeno: 25.10.12 u 21:07

Dva nemačka kluba Bajer iz Leverkuzena i Hanover obeležili su susrete u grupama K i L, a pored trijumfa nemačkih klubova radovali su se i Levante i Metalist.

 
U grupi K Leverkuzen je rastavio na deliće Rapid u Beču i slavio sa 4:0. Redom su pogađali Volšajd, Kastro, Belarabi i na kraju ponovo Gonzalo Kastro. U drugom meču viđen je veoma uzbudljiv finiš, pošto je Rozenborg golom Eljunusija vodio sve do 81. minuta. Tada je izjednačio Brazilac Marlos, a minut pre kraja još jedan karioka Klejton donosi sva tri boda Ukrajincima. U grupi vode Leverkuzen i Metalist sa po 7 bodova, Rozenborg ima 3, a bez bodova je Rapid.

 
U grupi L je Hanover slavio protiv Helsinborga u potpuno ludačkoj azvršnici. Nemci su poveli golom Birama Dijufa, a u 91. domaći tim dolazi do izjednačenja preko Alvara. Ali to nije bilo sve, Hanover je do pobede došao u trećem minutu nadoknade golom Ja Konana. Levante je u drugom meču grupe L razbio Tvente sa 3:0, a golovi su postignuti u drugom poluvremenu. Mičel sa bele tačke u 58. minutu, da bi Pedro Rios u finišu sa dva gola potopio Tvente za koji je ceo meč odigrao Dušan Tadić.

 
Hanover vodi na tabeli sa 7 bodova, Levante ima 6, Tvente 2, Helsinborg 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter