0
Auto Moto

Maks Čilton na stazi

Objavljeno: 25.10.12 u 11:32

Rezervni vozač Marusje, Maks Čilton će naredne nedelje, tačnije, narednog petka, dobiti priliku da pokaže šta ume sa F1 bolidom, pred trku u Abu Dabiju.  21.godišnji vozač se dosta dobro pokazao u GP2 ove sezone, osvojivši dve pol pozicije, dve pobede i još dva podijuma provozaće bolid Čarlsa Pika.

Čilton se ovom prilikom oglasio: „Veoma sam ponosan što ću dobiti priliku u Marusji. Kao deo programa za mlade vozače znam da ću ove godine puno naučiti, a i kao rezervni vozač na prethodne dve trke, osećam da imam neku ulogu u timu. Za kratko vreme, dosta toga može da se nauči i iz ove perspektive. Ovo je naredni korak u procesu dokazivanja mojih mogućnosti, a i veoma važan korak za mene kada je u pitanju postizanje ciljeva koje sam sebi postavio. Stazu dobro poznajem i mislim da ću za 90 minuta moći da pokažem dosta toga, a u isto vreme pomognem da se nađe pravi setap za kvalifikacije i trku. Zahvalan sam svima iz Marusje što mi pružaju ovako sjajnu priliku i trudiću se da opravdam poverenje.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter