0
Evrokupovi

Liverpul bolji od Anžija, pali Marsej i Udineze

Objavljeno: 25.10.12 u 23:09

Odigrani su mečevi u grupi A i domaćini su slavili na oba susreta. Liverpul je golom Stjuarta Dauninga savladao lidera šampionata Rusije Anži sa 1:0, a treba istaći da su crveni bili mnogo bolji rival.
U drugom meču Raul Bobadilja se poigrao sa Udinezeom i postigao hettrik u pobedi Jang Bojsa od 3:1. Argetninac je doveo Jang Bojs do 2:0, da bi Koda smanjio na 2:1, a zatim je Bobadilja i sa bele tačke bio siguran za trijumf švajcarske ekipe.
TABELA: Liverpul 6, Anži 4, Udineze 4, Jang Bojs 3.
U grupi B Atletiko Mdrid i Viktorija Plzen su došli na korak od plasmana u narednu fazu takmičenja. Atletiko je bez Falkaoa savladao Akademiku sa 2:1 golovima Dijega Koste i Emrea, dok je Plzen preokrenuo protiv Hapoela u Izraelu i od 0:1 došao do sva tri boda. Preokret su režirali Horvat i Rajtoral.
TABELA: Atletiko 9, Plzen 6, Akademika 1, Hapoel 1.
U grupi C slavili su Menhengladbah i Fenerbahče. Menš je dočekao Marsej i trijumfovao sa 2:0 golovima Demsa i Mlape, a mogli su i do ubedljivije pobede. Fener je u „derbiju“ i meču visokog rizika na Kipru golom Korkmaza došao do pobede protiv AEL-a.
TABELA: Fenerbahče 7, Menhengladbah 4, Marsej 4, AEL 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter