0
Evrokupovi

Kiks PSV-a, Dnjepar razbio Napoli

Objavljeno: 25.10.12 u 23:28

U mečevima grupe Njukasl je savladao Klub Briž, dok je Bordo remizirao u Portugalu sa Maritimom. Njukasl je u kombinovanom sastavu dočekao Briž i poveo golom Gabrijela Obertana u 48. minutu, a veliku priliku da gostima donese izjednačenje propustio je Karlos Baka koji je glavom sa četiri metra promašio čitav gol posle centaršuta Lestijena.

 

U drugom meču remizirali su Maritimo i Bordo 1:1, pa je sada Partizan jedini tim koji nije dao gol u Ligi Evrope. Bordo je poveo preko Gufrana, a izjednačio je Roberž.

 
TABELA: Njukasl 7, Bordo 4, Klub Briž 3, Maritimo 1.

 
U grupi E Steaua je savladala Molde sa 2:0, dok su Štutgart i Kopenhagen odigrali susret bez golova koji je zaista bio krajnje nezanimljiv. Steaua je povela protiv Moldea spektakularnim golom Kirikeša, koji je makazicama zatresao mrežu, a u 32. minutu Rusecku je rešio duel.

 
TABELA: Steaua 7, Kopenhagen 4, Molde 3, Štutgart 2.

 
I za kraj u grupi F Lige Evrope Dnjepar je razbucao Napoli, koji je u Ukrajini meč počeo sa maltene drugim timom. A kada su Fedetski i Mateus doneli prednost Dnjepru, Macari je uveo Kavanija i Pandeva. Kasno. Đulijano je povisio na 3:0, da bi Kavani sa bele tačke samo ublažio poraz. Inače, Urugvajac je imao još tri sjajne šanse ali nije imao sreće da postigne bar još jedan gol.

 
U drugom susretu grupe F veliko iznenađenje priredio je AIK koji je odneo bod u Švedsku iz Ajndhovena. Poveli su Šveđani golom Karikarija, a izjednačio je Dermejn Lens.

 
TABELA: Dnjepar 9, PSV 4, Napoli 3, AIK 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter