0
Evrokupovi

Bilbao u problemu, kao i Sporting

Objavljeno: 25.10.12 u 21:32

U mečevima 3. kola grupe G dve pobede domaćina. Genk je savladao uz dosta muke lisabonski Sporting sa 2:1 na svom terenu. Gosti su poveli golom Skarsa u 7. minutu, a u 25. je izjednačio sjajni napadač Genka Bendžamin De Kueljar. Sporting je ostao sa igračem manje u 76. minutu posle isključenja Bularuza, a dva minuta pre kraja Izraelac Elijaniv Barda rešava meč.

 
U drugom susretu Videoton je savladao Bazel. Nova odlična igra ekipe koju vodi Paulo Souza, a Nemanja Nikolić je bio odličan. On je uputio udarac kod prvog gola, ali je taj gol u drugom minutu pripisan kao autogol Šara. Na 2:0 povisio je defanzivac Kaneira, a u 90. je Bazel preko Šara samo smanjio na 2:1.

 

Na tabeli vodi Genk sa 7 bodova, Videoton ima 6, Bazel 2, a Sporting samo jedan bod.

 
U grupi I takođe dve pobede domaćina i sada su Lion i Sparta blizu naredne faze. Ovo se naročito odnosi na Lion koji je došao do treće pobede savladavši Bilbao sa 2:1. Poveli su na Žerlanu golom Lisandra Lopeza, a Ibai je u 79. minutu izjednačio. Četiri minuta pre kraja meč rešava Brijan. Sparta je u prvom poluvremenu rešila meč protiv Ironi Kirjata, poveli su sa 3:0 golovima Krejčija, Kadleca i Svejdika, a u drugom poluvremenu izraelski klub je samo smanjio na 3:1 preko Abuhacire.

 
Na tabeli grupe I vodi Lion sa devet bodova, Sparta ima 6, a Bilbao i Ironi Kirjat po bod.

 
I za kraj dva remija 1:1 u grupi L. PAO je golom Točea u 90. minutu anulirao vođstvo Lacija do kog su došli autogolom Seitaridisa. U drugom meču remizirali su Maribor i Totenhem, Slovencu su poveli preko Beriča, da bi Sigurdson doneo bod pevcima.

 

Na tabeli Lacio sa pet bodova, drugi je Maribor sa 4, treći Totenhem sa 3, a poslednji PAO sa dva boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter