0
Domaći fudbal

Zvezda slavila u Kuli

Objavljeno: 24.10.12 u 16:06

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Lav Kupa Srbijepošto su savladali Hajduk u Kuli sa 2:0 (2:0). Strelci za tim Aleksandra Jankovića bili su Mudrinski u 41, odnosno Dimitrijević iz jedanaesterca u 45. minutu.

 

Prvu veliku šansu za aktuelnog pobednika Kupa imao je Nenad Milijaš kada je lopta posle slobodnog udarca udarila u prečku. Fudbaleri Zvezde došli su u vođstvo golom Mudrinskog u 41. minutu. Milijaš je odlično proigrao napadača crveno belih kome nije bilo teško da savlada golamana domaćih. Nije se dugo čekalo na drugi pogodak. Adamović je oborio Mikića u kaznenom prostoru i sudija je pokazao na belu tačku. Miloš Dimitrijević je bio nepogrešiv i Crvenu zvezda je na odmor otišla sa prednošću od 2:0.

 


Na samom početku drugog dela igre golman Zvezde Aleksandar Kirovski dobija drugi žuti karton, pa su beograđani morali da nastave meč sa deset igrača. Kuljani su pokušavali da iskoriste brojčanu prednost, ali nisu uspeli. Zvezda je pokušavala iz kontra napada, dok su fudbaleri Hajduka stvorili nekoliko prilika, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Vasića.

 


Na kraju zadovoljni navijači Crvene zvezde pozdravili su svoj tim koji je uspeo da se plasira u četvrtfinale Kupa Srbije. Crveno beli će pokušati da odbrane trofej koji su osvojili prethodne sezone kada su u finalu savladali Borac u Kruševcu sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter