0
Auto Moto

Teško do šeste uzastopne pobede na Filip Ajlendu

Objavljeno: 24.10.12 u 11:25

Kejsi misli da su mu šanse da po šesti put uzastopno pobedi na domaćoj stazi u Australiji ovoga puta male. Dvostruki šampion MOTO GP šampionata se na kraju sezone povlači iz moto sporta, a od 2007 je nepobediv na ovoj stazi. Iako je na čudnoj trci u Maleziji završio na podijumu, još uvek je nedovoljno fizički i mentalno spreman da podnese sve napore koje zahteva borba za prvu poziciju.

Takođe, otkada se vratio na stazu, kaže da nije uspeo da se usaglasi sa svojim motorom i da napravi pravi setap. „Promašili smo setap u prethodne dve trke, i prilično sam razočaran zbog toga. Uvek smo uspevali da pronađemo naš ritam na ovoj stazi ali ne verujem da ću to tako lako uspeti i ove godine.

Srećom staza ide na levo u suprotnom smeru od skazaljke na satu i imaćemo mnogo manje problema kada je takva situacija. Isto tako, nema mnogo oštrih krivina tako da će moja desna noga biti možda u stanju da se lakše nosi sa tom činjenicom. Još se ne osećam spremnim 100 posto i još mi treba vremena da se vratim u punu formu, tako da nisam siguran šta da očekujem ovog vikenda. Daćemo sve od sebe, pa šta postignemo…“

Stonerov timski kolega, Deni Pedroza dolazi u Australiju sa nadom da će pobediti i četvrti uzastopni put ove godine i pokušaće dodatno da smanji priličnu razliku u šampionatu između njega i Horhea Lorenca, koja iznosi 23 poena, na samo dve trke pred kraj…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter