0
Evrokupovi

Dinamo u Zagrebu opet izgubio pred skoro praznim tribinama, Kijevljani pali na Dragau

Sigurni PSŽ i Porto

Objavljeno: 24.10.12 u 22:55

Odigrani su mečevi 3. kola u grupi A Lige šampiona, a Porto je stigao do trećeg trijumfa pobedom nad Dinamom iz Kijeva, dok je drugi Dinamo, onaj Zagrebački, poražen na Maksimiru od PSŽ-a.

Porto je dočekao Dinamo iz Kijeva i došao do trećeg trijumfa ove sezone u LŠ. Odlično su otvorili meč i golom Silvestrea Varele poveli, ali su gosti brzo uzvratili. Prvo je Veloso pokušao direktno iz kornera, a drugi put je centrirao i pogodio Huseva koji je izjednačio. Međutim, zmajevi do kraja prvog dela vraćaju prednost preko sjajnog Džeksona Martineza, koga je uposlio Džejms Rodrigez.

Dinamo je još jednom došao do izjednačenja, strelac Braun Ideje u 72. minutu posle dobre akcije je zakucao loptu sa šest metara u mrežu. Ali kratko su se radovali gosti, pošto je bilo evidentno da Porto može lako do gola. Lučo je prošao po desnoj strani i asistirao Džeksonu Martinezu za 3:2! Ovoga puta zmajevi nisu dozvolili da Kijevljani dođu još jednom do izjednačenja.

U drugom susretu PSŽ je lako došao do druge pobede u grupi A na Maksimiru. Opet je stadion u Zagrebu bio maltene prazan, a gosti su odneli bodove. Ibrahimović se dva puta obrukao na startu susreta i promašio zicere, ali je treća bila sreća. Proigrao ga je Menez, a Ibra poslao loptu iza leđa Kelave. Već u prvom poluvremenu je rešen pobednik, pošto je Žeremi Menez dao gol u 42. minutu na asistenciju Pastorea. Mogao je PSŽ i do mnogo ubedljivije pobede, ali je Ibrakadabra opet promašivao, pa je ostalo 2:0.

TABELA: Porto 9, PSŽ 6, Dinamo Kijev 3, Dinamo Zagreb 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter