0
Evropske lige

Nismo turisti

Objavljeno: 24.10.12 u 10:19

Otputovaše fudbaleri Partizana danas u Milano. Neki bi rekli, budući da igraju protiv Intera odoše da vide malo grad mode, kupe neku krpicu i u unesu u CV da si igrali na Đuzepe Meaci ili San Siru, kako god vam je drago.

Međutim, u srpskom šampionu imaju drugačije želje. Imaju nameru da osvoje barem bod protiv slavnog protivnika.

Sutra, nešto pre 20.00 časova će se znati da li je u pitanju samo pusta želja ili su busnja u grudi potkrepljenna realnim kvalitetima ekipe.

„Ne želimo samo da putujemo u Milano, već i da osvojiomo neki bod, mada je jasno da su domaćini favoroti. Mi imamo mladu ekipu i želimo da se dokazujemo.

Potrebno je da odigramo kao što smo to učinili u prvom poluvremenu meča protiv Rubina u Kazanu i tada bismo mogli da se nadamo uspehu. Praktično mi u ovom meču nemamo šta da izgubimo, a možemo zaista mnogo da dobijemo“, kaže Milan Smiljanić.

I Saša Marković smatra da je igra iz prvih 45 minuta protiv ruske ekipe model kako bi crno-beli trebalo da se predstave italijanskoj publici.

„Čeka nas teška utakmica protiv renomiranog rivala, ali daleko od toga da se unapred predajemio.

U susretu protiv Rubina smo pokazali da možemo da se nosimo s velikim ekipama, samo je u Milani neophodno da što duže ostanemo na tom nivou kao iz prvih 45 minuta protiv tima iz Kazanja.

Potrebno je da budemo agresivni na sredini terena, jer će ključ utakmice ležati upravo u tom segmentu igre“, kaže Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter