0
Evroliga

Nedović motivisan protiv Partizana

Objavljeno: 24.10.12 u 15:39

U četvrtak od 18:30, Nedovićev Lijetuvos Ritas dočekuje Partizan u utakmici trećeg kola Evrolige.

 

“Iskreno sam iznenađen načinom na koji ‘crno-beli’ ulaze u utakmicu. Bez straha i bilo kakvog respekta. To su veoma talentovani momci, koji maksimalno koriste punu podršku trenera Vujoševića.“

 

“Ako nekog moram da istaknem, onda je to Vladimir Lučić, koji izrasta u pravog lidera ove generacije. Ima ga svuda po terenu. Dejan Musli se bukvalno preporodio i igra konstantno dobro. I ostali ostavljaju odličan utisak. Redovno se čujem sa njima dvojicom, takođe i sa Anđušićem, tako sa se stvarno radujem dolasku Partizana“, rekao je Nedović.

 

Dok je igrao za Zvezdu Nedović nije imao mnogo prilika za radost u susretima sa večitim rivalom.

 

„Priznajem, nisam se mnogo radovao. Željan sam pobede protiv ‘crno-belih’, biću veoma motivisan, ali to nije isto kao dok sam bio u Zvezdi. Nema te tenzije. Ipak, derbi je derbi… “

 

Nedović prati i dešavanja u bivšem klubu.

 

„Treba imati strpljenja. Rezultati na početku sezone nisu se poklopili sa ambicijama, ali je Zvezda dovela mnogo novih igrača. Imaju i novog trenera Vukoičića, sjajnog stručnjaka sa kojim sam radio letos u reprezentaciji. Želim im sve najbolje“, istakao je Nedović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter