0
Domaći fudbal

Bez iznenađenja u Kupu

Objavljeno: 24.10.12 u 16:28

Odigrano je sedam utakmica osmine finala Kupa Srbije u fudbalu u kojima su favoriti bili sigurni. Meč između Partizana i Borca je odložen za 31. oktobar pošto crno beli sutra gostuju Interu u Ligi Evrope.

 
Osvajač Kupa iz prošle sezone Crvena zvezda je savladala Hajduk u Kuli sa 2:0 golovima Mudrinskog i Dimitrijevića, dok je Vojvodina bila bolja od Čukaričkog u Beogradu sa 1:0. Jedini gol na meču je postigao Abubakar Oumaru u 50. minutu.

 
Odličan meč je odigran u Inđiji gde je OFK Beograd poveo u 13. minutu preko Adžića. Inđija je prvo izjednačila u 20. minutu golom  Dimitrova, da bi potom u 40. minutu povela preko Lukača. Međutim romantičari dolaze do preokreta golovima Rodića i Grbića za 3:2.

 
Javor je veoma lako prošao u četvrtfinale pobedom nad Smederevom od 3:0. Marko Ljubinković je postigao jedini gol na utakmici Novi Pazar – Rad i tako građevinare odveo u narednu rundu. Jagodina je minimalcem pobedila Novi Sad, dok je Spartak tek posle penala slavio protiv Metalca.

 
Kup Srbije, rezultati
Javor – Smederevo 3:0
Hajduk – Crvena zvezda 0:2
Inđija – OFK Beograd 2:3
Novi Pazar – Rad 0:1
Spartak – Metalac 0:0, penalima 8:7
Jagodina – Novi Sad 1:0
Čukarički – Vojvodina 0:1
Partizan – Borac odloženo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter