0
Evropske lige

Učite od Hajduka

Objavljeno: 23.10.12 u 14:17

Sećate se da je Hajduk iz Splita letos za malo eliminisao Inter iz kvalifikacija za Ligu Evrope? Na Poljudu je bilo 3:0 za Italijane, a u revanšu 2:0 za Splićane. Malo je nedostajalo da se dogodi velika senzacija i da interisti ostanu bez nastupa u Evropi ove godine. Ko ne veruje, neka pogleda snimke na jutjubu.

Trener „bilih“ Mišo Krstičević kaže da Partizan ima sve predispozicije da ostvari taj uspeh, koji njegovi igrači nisu uspeli, ali kao osnovni peduslov naglašava da crno-beli ne smeju da se uplaše renomiranog rivala.

„Partizan ima mlad, kvalitetan tim i ne sme da se uplaši u Milanu. Na stadionu Đuzepe Meca treba da izađe i odigra hrabro, baš kao što smo to i mi uradili. Italijani će igrati u rezervnom sastavu, ali to ne znači da su u pitanju slabi igrači.

Ipak, njihov prioritet je Serija A, čak sumnjam da će na tribinama biti mnogo ljudi, a Partizan sve to treba da iskoristi.

Verujem da hoće i ja im želim svu sreću da naprave senzaciju, kad mi već nismo uspeli da ih eliminišemo, a bili smo tako blizu“, kaže Mišo Krstičević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter