0
Evropske lige

Prštali crveni kartoni

Objavljeno: 23.10.12 u 16:23

Paragvajski sudija Nestor Guilen pokazao je 36 crvenih kartona i isključio sve igrače zbog velike tuče koja je izbila na utakmici paragvajske juniorske lige

Ovaj nesvakidašnji događaj desio se na utakmici između Tenijente Farine i Libertada.

Incident se dogodio u finišu meča kada je sudija prvo pokazao crvene kartone dvojici igrača, koji su posle toga nastavili raspravu na terenu.

Guilen je isključio sve fudbalere na terenu, kao i rezerve.

Čelnici oba kluba složili su se da najveću odgovornost za tuču imaju sudije, koje nisu pokušale da spreče sukob mladića, već su u strahu otrčale u svlačionicu.

„Mnogi fudbaleri su utrčali na teren kako bi smirili saigrače. Sudije nisu mogle da vide šta se dogodilo, ali su zato u izveštaju isključile 36 igrača“, rekao je predsednik ekipe Tenijente Farina Ernan Martinez.

Predsednik Libertada Siksto Nunjez rekao je da sudije nisu najbolje odradile svoj posao.

„Sudija je morao da vodi više računa o mladićima. Trebalo je da sačeka da dva isključena igrača napuste teren. Umesto toga on je otišao, a mala rasprava je prerasla u haos“, rekao je Nunjez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter