0
Fudbal

Englezi, čuvajte se

Objavljeno: 22.10.12 u 09:59

Englezi su krenuli u otvorenu i prljavu kampanju protiv Fudbalskog saveza Srbije, zbog navodnog rasizma u Kruševcu na utakmici baraža mladih selekcija. Cela Britanija je maltene ustala na noge i traži oštre kazne za naš savez, a nijednog trenutka se nisu upitali kolika je njihova odgovornost za incidente.

Čelnici FSS su najavli internu istragu povodom ovih dešavanja, što su sproveli i u delo, a rezultati će biti veoma zanimljivi.

„Intenzivno radimo na analiziranju svih detalja iz Kruševca i rezulati će brzo izaći u javnost. Mnogo brže nego to će to uraditi UEFA, a očekujem da i Englezi urade isto.

Pogledali smo snimke sigurnosnih kamera i mnogi će biti iznenađeni kad budu videli šta se zapravo dogodilo.

Pristisci iz Engelske su konstantni i veoma jaki, ali mi se ne obaziremo na to i ne želimo da ulazimo u polemiku s njima“, kaže Laković.

Podsetićemo, engleski mediji su objavili izjavu nekog svog izvora iz FSS koji im je navodno rekao da će ceo stručni štab mlade reprezentacije biti smenjen zbog dešavanja u Kruševcu, što naravno nije istina.

Zapravo, Englezi su prećutali činjenicu da je selektoru Aleksandru Jankoviću eliminacijom u baražu istekao ugovor s FSS, što znači da on svakako neće više obavljati tu funkciju, odnosno da će novi selektor formirati svoj stručni štab.

Dakle, istina je da se stručni štab menja, ali ne zbog smene, kako to Englezi pokušavaju da predstave, već zbog isteka ugovora s Aleksandrom Jankovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter