0
AdmiralBet ABA Liga

Budućnost odgovorna za dešavanja u Morači

Objavljeno: 22.10.12 u 15:41

Direktor Jadranske lige Josip Bilić rekao je danas da će sigurno biti kazni zbog incidenta na utakmici u Podgorici domaće Budućnosti i Partizana. On je još dodao da apsolutnu odgovornost za incidente na utakmici između Budućnosti i Partizana snosi podgorički klub.

„Malopre sam dobio izveštaj delagata utakmice. Shodno tome i propozicijama takmičenja pokrenuo sam discplinski postupak protiv organizatora Budućnosti i oni su jedini odgovorni za incidente“, rekao je Bilić.

Bilić je istakao da su od  podgoričkog kluba zatraženi dodatni izveštaji.

„Te izveštaje moraju da ga pošalju do srede u 12 sati, a posle toga doneću odluku. Dobra stvar što u incidentu niko od službenih lica, igrača, sudija i rukovodstva nije bio ugrožen. Apsolutnu odgovornost snosi organizator. Neću da prejudiciram kaznu, a o njenoj visini donećemo odluku kada vidimo izveštaje“, zaključio je Bilić

„Gledao sam utakmicu i, na osnovu onoga što sam video, sudije i policija su postupili tačno kako je trebalo, a utakmica je potom prošla u izuzetno korektnom tonu – nikakvih incidenata nije bilo za vreme igre, i Partizan je zasluženo pobedio“, istakao je direktor ABA lige.

Početak utakmice je kasnio više od pola sata, a sama utakmica je završena lakom pobedom Partizana od 81:62.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter