0
Tenis

Ana Ivanović ima pojedine probleme

Objavljeno: 22.10.12 u 14:35

Zbog bolova u kuku Ivanovićeva je izgubila od Australijanke Samante Stosur u polufinalu Kupa Kremlja, a pored toga mnogo se priča o strogoj dijeti od koje gubi kilograme i mentalni pritisak pred finale FED kupa u Pragu.

„Osećam bolove u kuku. Ne znam šta se tačno desilo u tom meču sa Australijankom, moraću prvo da uradim rendgen snimak, ali mi je jako žao što se to desilo u polufinalu Kupa Kremlja. Uprkos svemu, mislim da sam odigrala prilično dobar turnir“, istakla je Ana.

Na tračeve o mršavljenju i nedostatku snage, Ivanovićeva odmahuje rukom.

„Ne osećam da sam izgubila mnogo kilograma. Ove godine sam zaista dosta radila i putovala. Prošla sam i kroz neke stresne situacije i ponekad mi je falila kvalitetna ishrana. Ali, verujem da ću, kada dođem kući na kraju sezone, biti opuštenija i da ću dobiti na težini. Imam dovoljno energije, ali mislim da ću postati još jača, jer igram agresivan tenis i potrebno mi je da dobijem na težini udarca. To je element na kom moram još da radim“, naglasila je Ivanovićeva.

Do kraja 2012. Ana ima jasan i precizan cilj, i to prvog vikenda u novembru.

„Glavni zadatak je finale FED kupa protiv Češke. Nadam se da možemo da pobedimo u tom meču, što bi bio sjajan kraj godine. Posle toga nas čeka i Slovačka, u prvom kolu 2013. Dobro je što sa njima igramo kod kuće“, rekla je najbolja srpska teniserka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter