1
Evropske lige

Milan blizu odluke da se zahvali treneru i promoviše novi tandem na klupi

Tasoti i Maldini menjaju Alegrija

Objavljeno: 21.10.12 u 16:02

Novi poraz Milana u Seriji A i ostanak na samo sedam bodova posle 8. kola prelio je čašu kada su u pitanju Berluskoni i Galijani koji su čvrsto rešili da smene Masimilijana Alegrija. A smislili su i plan – bivšeg trenera Kaljarija zameniće Mauro Tasoti, a njemu će pomagati Paolo Maldini.
Da li je ovo pravo rešenje? Čisto sumnjamo, jer nije ovde problem u Alegriju već u timu koji ima Milan. Opcija sa Gvardiolom je kako javljaju italijanski mediji propala, pa su čelnici kluba morali da nađu neko drugo rešenje. Izbor je pao na večitog pomoćnika Tasotija.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Tasoti i Maldini menjaju Alegrija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter