0
Evropske lige

Devet golova u Galiciji, novi hettrik Argentinca

Spektakl na Riazoru, Mesi rastužio Depor

Objavljeno: 21.10.12 u 00:02

Barselona je nastavila sa odličnim rezultatima u Primeri i u 8. kolu su slavili na Riazoru protiv Deportivo La Korunje sa 5:4!
Fenomenalan meč je viđen, a Depor ima za čim da žali jer je sa igračem više jurio gol razlike i bod na svom stadionu. Barselona je fenomenalno počela meč i za samo osam minuta došla do 2:0 golovima Albe i Telja. Na 3:0 je povisio Mesi, ali se La Korunja nije predavala. Došli su do 2:3 preko Picija i Bergentinjosa, ali je Mesi u 43. minutu dao još jedan gol na treću asistenciju fenomenalnog Fabregasa.
U drugom poluvremenu Depor dolazi do još jednog gola preko Picija u 47. minutu, a dva minuta kasnije Maskerano dobija crveni karton. Međutim, Depor ne uspeva da dođe do velikih šansi, a maestralni Mesi daje još jedan gol za 5:3. Međutim, ni tada nije sve bilo gotovo, pošto je Alba postigao majstorski autogol i lobovao Valdeza (ne možemo da razumemo potez levog beka Barse) – 5:4.
Ali to je bilo sve što je La Korunja uradila i meč je završen pobedom Barse koja se sada osamila na vrhu sa 22 boda, ali Atletiko Madrid ima šansu da se izjednači sa Kataloncima u nedelju ako savladaju Sosijedad u gostima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter