0
Evropske lige

Sanderlend i Njukasl podelili bodove, Demba Ba tragičar

Remi u derbiju

Objavljeno: 21.10.12 u 16:37

Odigran je derbi meč između Sanderlenda i Njukasla i završen je nerešenim rezultatom 1:1. Kao i uvek bilo je puno naboja, a opet je viđen i crveni karton, koji je doduše Etkinson dodelio prestrogo.
Njukasl je na samom startu meča došao do vođstva golom Joana Kabaja, posle udarca Dembe Ba i odbrane Minjolea Francuz je natrčao na loptu i pogodio mrežu. Sanderlend je imao mnogo problema sa organizacijom napada, a sudija Etkinson im je pomogao da od 25. minuta imaju igrača više. Isključio je Čeika Tiotea posle jednog neopreznog starta na loptu i to nakon što je dosuđen faul. Flečer je pao kao da ga je Tajson udario, a Etkinson pokazao crveni Tioteu.
Sanderlend je od tada zaigrao bar malo bolje, uspeo da stvori nekoliko prilika, ali sve do 85. minuta nije bilo gola. Tada je šutirao Džon O’Šej, Ba zakačio loptu i pogodio sopstvenu mrežu za 1:1.
Njukasl je tako došao do 10. boda u sezoni, a Sanderlend do osmog. Inače, Alan Pardju je nastavio niz nepobedivosti protiv Sanderlenda od kako je seo na klupu svraka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter