0
Košarka

Košarkaši Partizana su lako savladali Budućnost. Pobede večeras zabeležile i Cibona i Široki.

Pobeda Partizana u senci nasilja na tribinama

Objavljeno: 21.10.12 u 22:29

Nakon velikih nereda i kašnjenja utakmice više od pola sata, mladi košarkaši Partizana su pobedili, takodje mlad tim Budućnosti u Podgorici 81:62.

Taman što se vratio na klupu crno belih, već u prvom minutu trener Duško Vujošević dobio je tehničku grešku zbog prigovora. Ali košarkaši Partizana su relativno brzo stekli osetnu prednost, pa su i tenzije na parketu brzo popustile. ada Partizan pravi veliku seriju i dolazi do 13 poena viška na kraju prve četvrtine i od tada ne pušta veliku prednost do kraja meča.

Ekipa Duška Vujoševića sjajno je koristila nervoznu igru Budućnosti tokom celog meča i kažnjavala je svaku grešku. Domaći su pokušali da se vrate trojkoma što nikako nije uspelo pa je meč završen ubedljivom pobedom crno belih.

Najbolji u sastavu Partizana bio je kapiten Vladimir Lučić imao je 18 poena i tri skoka, Vesterman je imao13 poena, šest skokova i pet asistencija a odličan je bio i Dejan Musli sa 10 poena i osam skokova. Kod domaćina, Popović je ubacio 16, a Li i Vitkovac po 13 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter