1
Domaći fudbal

Odakle Karadži stanovi

Objavljeno: 21.10.12 u 12:24

Nije Rad zaslužio da izgubi na Vračaru od Partizana, pa im je valjda zbog toga poraza od 0:1 još teže pao. Ne mogu da se pomire s time da im je sudija Milan Karadžić isključio jednog fudbalera, pa finansijer građevinara Ranko Stojić odlučio da ga malo namaže…. Zna se čime.

„Želeli smo sportski da se borimo, pokažemo koliko vredimo, a protiv ovakvih ljudi se ne može. Javno se priča da je Karadžić Partizanov sudija, a ako je ovo što smo videli juče na Vračaru pošteno suđenje, alal im vera.

Koliko čujem, sudija Karadžič po Beogradu ima nekoliko stanova, a neke od njih čak izdaje fudbalerima. Pitam se samo odakle mu“, kaže Stojić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Odakle Karadži stanovi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter