0
AdmiralBet ABA Liga

Neposredno po završetku večerašnje utakmice u Podgorici, trener Partizana izjavio da je neprijatno iznenađen događajima u Morači

Nisam očekivao ovakva skandiranja

Objavljeno: 21.10.12 u 23:20

Trener košarkaša Partizana mt:s Duško Vujošević iznenađen je tenzijama i skandiranjem navijača u podgoričkoj dvorani Morača.

Crno-beli su savladali Budućnost rezultatom 81:62 ali utakmicu je obeležio incident navijača.

„Jadranska liga je dobila puno na značaju, nacionalna prvenstva vise ne vode u Evroligu. Mislim da to nije dobro jer dolazi do ovakvih tenzija. Partizan je bolja ekipa od Budućnosti, to je pokazao i na parketu. Ovo je izuzetno mlad tim ali ta mladost ne znači da nemamo odgovornost da postignemo dobar rezultat. Iznenađen sam tenzijom, nisam očekivao ovakva skandiranja u svom rodnom gradu ali veličina coveka je i da oprosti…“, rekao je Vujošević

Što se tiče utakmice, imamo jako mlad tim i perspektivan, ali naravno, želimo da napravimo dobar rezultat i ove sezone i to smo i pokazali“, konstatovao je Vujošević.

Posle pet kola, Partizan ima skor od četiri pobede i jednog poraza i nalazi se na drugom mestu na tabeli iza neporažene Igokee.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter