1
Evropske lige

Mesi het-trikom dočekao sina

Objavljeno: 21.10.12 u 13:19

Posle fantastične utakmice u La Korunji gde je Barselona pobedila Deportivo sa 5:4 na proslavi trijumfa nije bilo najboljeg igrača Lionela Mesija koji je postigao het-trik. Mesi je završio u bolnici, ali ne zbog neke povrede, već da bi prisustvovao rođenju sina.

 
Sportski direktor Barse Andoni Zubizareta, potvrdio je ovu vest uz poruku navijačima de ne brinu i da je ovo jedina tačna informacija, pošto se mediji prethodnih nedelja više puta objavljivali vest deo je Mesi postao otac.

 
„Nije Mesi u bolnici zbog neke povrede, već iz totalno drugih, lepih razloga. Otišao je da bude uz suprugu koja samo što se nije porodila. Prvi susret sa sinom se ne zaboravlja i ne propušta“, rekao je Zubizareta.

 
Zubizareta je objašnjavajući rezultat na utakmici sa Deportivom izjavio da je to odraz čitave sezone koju će proživljavati i igrati njeni fudbaleri.

„Ono što se dogodilo na Riazoru oslikava čitavu sezonu koja je stala u jednu utakmicu“, naglasio je Zubizareta.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Mesi het-trikom dočekao sina | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter