0
Evropske lige

Kasano i Palasio za pobedu nad Katanijom, Palermo nastavio sa lošim igrama

Inter siguran, Udineze se mučio

Objavljeno: 21.10.12 u 17:10

Odigrano je još šest mečeva 8. kola Serije A, a Inter je zabeležio još jedan trijumf pobedivši na Meaci ekipu Katanije sa 2:0.

Ekipa Andree Stramaćonija nije dobro ušla u meč, Katanija je imala bolje prilike, ali nisu uspevali da savladaju jako dobrog Handanoviča. Na semaforu je stajalo 0:0 sve do 28. minuta kada Kambijaso pronalazi Antonija Kasana koji postiže pogodak za vođstvo neroazura. Čuvao je Inter vođstvo sve do 85. minuta, a tada je susret rešen golom Rodriga Palasija na asistenciju Dijega Milita. Inter je ovom pobedom došao do 18. boda i izjednačio se na trećem mestu sa Lacijom.

Palermo je nastavio sa slabim igrama i remizirao je na Siciliji sa Torinom 0:0 (Stevanović ušao u drugom poluvremenu). Udineze je dočekao slabašnu Peskaru i došao do trijumfa sa desetoricom na terenu. Danilo je isključen u 30. minutu, a jedini gol na meču postigao je Majkosuel u 53. minutu. Brkić je stajao na golu Udinezea i bio jako dobar.

Atalanta je savladala Sijenu sa 2:1 iako su gosti poveli psole jednog časa igre golom Režinalda. Dva minuta kasnije izjednačio je Sinjarini, a 60 sekundi posle toga tim iz Bergama ostaje sa igračem manje posle isključenja Karmone. Ali to im nije smetalo da dođu do pobede golom Bonaventure u 82. minutu.
Kjevo i Fiorentina su remizirali 1:1 (Tere 17 – Rodrigez 18), a Parma je golovima Amaurija savladala Sampdoriju sa 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter