1
AdmiralBet ABA Liga

Navijači Budućnosti izazvali incidente u Podgorici neposredno pred utakmicu sa Partizanom u 5. kolu ABA lige.

Haos u Morači!

Objavljeno: 21.10.12 u 20:21

Duel u Podgorici nije počeo u 20 časova zbog incidenata koji su izazvali navijači u hali. Pristalice Partizana su navodno počele da pevaju pesmu „Vi ste samo mali grad u Srbiji“, pa su navijači Budućnosti uleteli na parket.

U tom jurišu, navijači Budućnosti su pobacali baklje i stolice ka navijačima Partizana, ali je brzom intervencijom policije sprečen veći sukob. Uhvaćeno je nekoliko izgrednika.

Jake policijske snage će pokušati da isprazne tribine, deo je već ispražnjen, ostaje da se vidi da li će se na tome i završiti, a Duško Vujošević je povukao ekipu sa terena.

Posle pola sata ovog haosa, igrači jedne i druge ekipe su ponovo istrčali na parket, pa će meč ipak biti odigran.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Haos u Morači! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter