1
Evropske lige

Atletik Bilbao pao na Mestalji u poslednja dva minuta meča

Valensijin finiš

Objavljeno: 20.10.12 u 22:22

Kakav meč su odigrali Valensija i Atletik Bilbao u okviru 8. kola Primere. Valensija je na kraju slavila pred svojim navijačima na Mestalji sa 3:2.
Bilbao je dva puta vodio golovima sjajnog Arica Aduriza, ali su se slepi miševi vraćali oba puta i na kraju slavili. Prvi put je izjednačio Roberto Soldado, a Baskijci su imali vođstvo od 2:1 do 88. minuta. Ali Ander Herera je dobio crveni karton u 67. minutu i Valensija je na kraju izvukla najbolje što je mogla sa igračem više. U 88. minutu izjednačio je Alberto Kosta, a isti igrač je asistirao Nelsonu Valdezu u poslednjem minutu za trijumf Valensije!
Valensija sada ima 11 bodova, a Bilbao je ostao na osam.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Valensijin finiÅ¡ | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter