in ,

Prekipelo?

Zvezda je od početka sezone već promenila trenera a otišao je i FIlip Čović, kako loši rezultati ne prestaju da se nižu a Vukoičić je već pričao o tome da se od stranaca u ekipi očekuje mnogo više, izgleda da je Almond sledeći koji će da leti iz Zvezde.

Na poslednje dve utakmice Almond nije dao niti jedan koš, pritom je protiv Cedevite promašio ključna slobodna bacanja(oba) na manje od minut do kraja, a čovek je doveden da bude šuter! Protiv Igokee je promašio 3 trojke sam kao duh i jednostavno upravi strpljenja ponestaje za jednog od najplaćenijih Zvezdinih igrača. Ostaje pitanje da li će Almond odigrati još jedan meč kao poslednju šansu, ili je već odigrao šta je imao.

Ovo znači da ni treći pokušaj Morisa Almonda (198, 27) da napravi dobru evropsku karijeru nije uspeo. Nakon Real Madrida, pa potom Skavolinija i Čerkasija nije mu se posrećilo ni sa Crvenom zvezdom Diva

Almonda će u timu zameniti Andreja Milutinović, košarkaš koji od starta sezone nije bio među 12.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Prekipelo? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Preokretom do pobede

Hirvonen na domak pobede