1
Evropske lige

Od 3:0 rosoneri došli na 3:2, spektakularan gol Kandreve

Laciju derbi sa Milanom

Objavljeno: 20.10.12 u 22:52

U drugom derbiju 8. kola Serije A Lacio je na Olimpiku savladao Milan sa 3:2. Meč je bio odličan, a nebeskoplavi su umalo prokockali tri gola prednosti.
Poveli su golom Ernanesa, koji je izbacio Boneru iz igre, lopta je zakačila Jepesa i završila u mreži. A najlepši momenat videli smo u 41. minutu kada je Antonio Kandreva postigao spektakularan gol sa oko 25 metara iskosa sa desne strane.
Na 3:0 povisio je Miroslav Klose, posle pasa Antonija Kandreve i činilo se samo da je pitanje koliko će golova još Lacio dati. Ali Milan je zaigrao nešto bolje, smanjio golom Najdžela De Jonga posle centarpšuta Emanuelsona, a u 79. minutu je Stefan El Šaravi zatresao mrežu Bizarija. Usledili su napadi Milana koji je pokušao da dođe do izjednačenja, ali se Lacio odbranio i osvojio sva tri boda.
Lacio je sada došao do 18. boda i ima samo bod manje od Napolija, a -4 u odnosu na Juve. Milan ostaje na samo sedam bodova…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Laciju derbi sa Milanom | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter