0
Košarka

Izmalerisao Partizan

Objavljeno: 20.10.12 u 11:51

Nije uobičajeno da navijač Crvene zvezde posmatra mečeve Partizana, a još je neuobičajeni kada poznati navijač Zvezde gleda mečeve crno-belih. A to upravo ponekad radi bivši rukometni reprezentativac Dragan Škrbić.

Poslednji put to je učinio u četvrtak u Piniru, gde je posmatrao meč Partizan – CSKA, koji je srpski šampion izgubio posle produžetaka.

„Zaista volim košarku i često idem na utakmice. Međutim, kako živim u Valensiji, a tamošnji klub već godinama ne igra Evroligu, malo sam se uželeo vrhunskih mečeva.

Imajući u vidu da sam nekoliko dana u Beogradu, odlučio sam da pogledam ovaj duel i zaista sam uživao. Utakmica je bila sjajna, atmosfera takođe, a uživali su i moji pritatelji Španci koji su bili sa mnom“, kaže Škrba i dodaje:

„Zanimljivo je da ovo nije prvi meč Partizana koji sam gledao u Pioniru. Pre nekoliko godina bio sam na utakmici protiv Huventuda, a crno-beli su i taj meč izgubili. Eto, neko će reći da sam maler za večitog rivala.

Meč u Pioniru me je podsetio na ono finale plej ofa od pre 20 godina, kad nas je Partizan pobedio posle izvođenja sedmeraca. To mi je najteži poraz u karijeri i nikad neću prežaliti što tada s Zvezdom nisam uzeo titulu“, kaže Škrbić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter